Ontmoet ons team

Foto van Jill Devriese

Jill Devriese

Kinder- en jeugdpsychiater

Wie is Jill Devriese?

Samen met jongeren en hun gezinnen leggen we de puzzel rond een emotioneel, sociaal of gedragsprobleem. Authenticiteit in mijn connectie met kinderen, jongeren en hun gezin vind ik erg belangrijk. Ik streef naar een advies dat zo compleet en integratief mogelijk is en sla een brug tussen Westerse wetenschap en wijsheid van onze natuur en natuurgeneeskunde.

Foto van Marieke Huys

Marieke Huys

Kinder- en jeugdpsychiater

Wie is Marieke Huys?

Ik ben kinder- en jeugdpsychiater.

Foto van Tessa Devriese

Tessa Devriese

Klinisch psychologe

Wie is Tessa Devriese?

Ik heb een sterke affiniteit voor neuropsychologie en psychodiagnostiek. Ik richt me op het diagnostisch luik om zo een beeld te vormen van het kind of de jongere. Tijdens het adviesgesprek maken we vervolgens samen een behandeling op maat van de patiënt en zijn/haar gezin.

Foto van Yllie Smits

Yllie Smits

Klinisch psychologe en hippotherapeut

Wie is Yllie Smits?

Als klinisch psycholoog begeleid ik zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Dit in een ongedwongen sfeer, vaak buiten in een rustige omgeving of bij de dieren.

Ik volgde een bijkomende opleiding ‘zorgverlener met therapiepaarden’, waardoor er ook de mogelijkheid is om met paarden aan de slag te gaan.

Genieten, tot rust komen, samen zoeken naar jou talenten, werken rond angsten, zelfbeeld, assertiviteit, zelfzorg,… zijn thema’s die aan bod kunnen komen. Ook wanneer je helemaal vastgelopen bent en je even niet meer weet welke weg je op moet gaan.

Naast een brede kennis over ontwikkelingsstoornissen zoals ASS, ADHD,… kunnen ook mensen met relatie- of gezinsproblemen bij mij terecht.

Foto van Steven Van den Eede

Steven Van den Eede

Klinisch psycholoog en therapeut

Wie is Steven Van den Eede?

Ik ben gespecialiseerd in psychosociaal welzijn. Werken rond stress, burn-out, pesterijen, veerkracht, traumabegeleiding, klachten rond angst en depressie zijn belangrijke thema’s in mijn begeleiding van volwassenen en adolescenten. Ik school me bij in het werken met dieren.

Foto van Leen Honings

Leen Honings

Oplossingsgerichte en holistische psychotherapeut

Wie is Leen Honings?

Ik geloof dat alles verbonden is en werk altijd via opvoedingsondersteuning wanneer je vragen hebt over je kind met zorgbehoeften. Dit kan zowel voor als na een diagnose.

Jongeren en volwassenen gaan graag met mij en mijn therapiehond Leia op pad richting hun veranderwens. We vertrekken steeds vanuit verbinding en co-regulatie.

Julie Vieijra

Lichaamsgericht therapeut en auticoach

Wie is Julie Vieijra?

Ik ben lichaamsgericht therapeut en gesprekstherapeut met specialisatie in ademhaling, stressreductie en prikkelverwerking. 

Ik werk met neurodivergente jongeren, volwassenen en ouders van. (autisme, ADHD en hoogbegaafdheid)

Naast mijn opleidingen ben ik ook ervaringsdeskundige. Mijn gezin is een heerlijke mix van autisme en hoogbegaafdheid. 

Mijn grootste ambitie is om een veilige plek te creëren waar jij (h)erkenning vindt. Een plek waar maskers thuis mogen worden gelaten en wij samen op zoek gaan naar hoe jij jouw plaats in de wereld kan vinden. 

Mijn volledige aanbod kan je terugvinden op www.happylittlebuddha.be/aanbod.

Foto van Lies Jambon

Lies Jambon

Wie is Lies Jambon?

Als psychotherapeut (i.o.) begeleid ik voornamelijk jongeren en volwassenen. We zoeken samen naar oplossingen en technieken die passend zijn voor de cliënt. Mijn expertise liggen voornamelijk bij ASS, ADHD en ODD maar ook mensen met angst-klachten, laagzelfbeeld, rusteloosheid, … kunnen bij mij terecht.

In therapie kan ik ook rekenen op één van mijn twee collega’s Twix of Nuts, twee zachte golden retrievers.

Foto van Tessa Dierickx

Tessa Dierickx

Poetsmedewerker

Wie is Tessa Dierickx?

Ik ondersteun de collega’s op logistiek vlak en zorg er voor dat iedereen in een nette omgeving kan vertoeven en ten volle kan genieten van de rust en de natuur in Ensō. Orde en netheid zijn mijn specialiteit en kwaliteit.

Foto van Griet Loos

Griet Loos

Administratief medewerker

Wie is Griet Loos?

Ik verzorg het onthaal en de administratieve ondersteuning binnen Ensō. De medewerkers, klanten en patiënten kunnen steeds bij mij terecht met al hun vragen.