Teambuilding à la carte

Bij Ensō kan je je teamdag zelf samenstellen door uit onze activiteiten te kiezen. Hieronder kan je alvast ons huidig aanbod terugvinden. Klik op een activiteit en kom er alles over te weten!

Heb je je keuze kunnen maken? Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

Wat je ook kiest, we trachten elke groep te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur door ze van start tot einde onder te dompelen in een onvergetelijke ervaring.

Neem hier contact op

Bumperball

Ken je bumperball al?

Bumperball is enkele jaren geleden vanuit Scandinavië overgewaaid en is intussen uitgegroeid tot een van de populairste activiteiten van het moment. 

Tijdens bumperball worden de ploegen verdeeld en kruipen de spelers in een opblaasbare bal die dienst doet als stootkussen. De andere ploeggenoten starten als scheidsrechter en kunnen voor hun team supporteren. Bumperball is een intensieve activiteit, je zal blij zijn wanneer je even op adem kan komen. Een spelletje voetbal duurt zes tot acht minuten en wordt ineens hilarisch en spectaculair door de onverwachte duwtjes en stoten. 

Kunnen jullie tegen een stootje? Kies dan voor bumperball! 

Meer info over bumperball

Archery tag

Ken je archery tag al?

Waarschijnlijk ken je paintball en trefbal al. Archery tag is een combinatie van deze twee activiteiten, maar dan met pijl en boog! Wees gerust, de pijlen hebben een speciale foam-top waardoor pijn het spelplezier niet belemmert.

Tijdens verschillende spelvarianten ga je de strijd aan met elkaar. Mik op je collega’s, raak het doel, bemachtig nieuwe pijlen en ontwijk de pijlen van de tegenpartij…

Kortom, aan spanning, strategie, actie en teamwork geen gebrek. Waar wacht je nog op? 

Meer info over Archery tag

Boomklimmen

Ken je boomklimmen al?

Boomklimmen, nostalgisch en uitdagend tegelijkertijd. Klim eens in een boom! Zo hoog als je wil en bovendien helemaal veilig gezekerd. 

Een halve dag boomklimmen? Dan hebben we de touwen reeds geïnstalleerd, zodat jullie na het aantrekken van een klimgordel en een helm en een woordje uitleg de boom in kunnen. 

Mag het ietsje uitdagender? Wat dacht je van een hele dag boomklimmen? Je leert zelf hoe je je touwen kan installeren in de bomen en bouwt zelf je eigen klimsysteem. Klim naar boven en geniet van de rust en het uitzicht. Na een dag weet je hoe je zelf veilig en verantwoord de boom in kan.

Meer info over boomklimmen

Boogschieten

Ken je boogschieten al?

Kiezen voor een initiatie boogschieten is doelbewust kiezen voor een originele teamactiviteit. 

Onder begeleiding start je met bewustwording van je eigen lichaam en leer je stevig staan. Eens dat je je basishouding gevonden hebt, leer je op een veilige manier de techniek van het boogschieten. Na wat oefening is het tijd voor een competitie. 

Wie laat de innerlijke Robin hood in zich los? 

Meer info over boogschieten

 

Ensō-games

Ken je Ensō-games al?

Tijdens onze ensō-games worden jullie ondergedompeld in uiteenlopende en ludieke opdrachten. Verdeeld in subgroepen nemen jullie het tegen elkaar op. Daag je collega’s uit en ga met je groep voor de winst. 

En misschien slagen jullie er zelfs in om de scores van eerdere teams te verbreken. Waag jullie kans! 

Meer info over Ensō-games

Oriëntatieloop

Ken je oriëntatieloop al?

Leg een omloop af aan de hand van een oriëntatiekaart en kompas en ga op zoek naar de verschillende controlepunten. Je bepaalt zelf de volgorde van de controlepunten en de route die wordt afgelegd. Tijdens de wandeling toon je uiteraard respect voor de omgeving, de natuur en de toegankelijkheid. Waar jullie uitdaging ligt, bepalen jullie zelf. Kiezen jullie voor een oriëntatieloop op tijd, worden de rollen verdeeld volgens jullie kwaliteiten of eerder volgens jullie uitdagingen…? Splitsen jullie op om zo snel mogelijk alle controlepunten te bereiken of blijven jullie gezellig bij elkaar om wat bij te babbelen? De keuze is aan jullie.

Meer info over oriëntatieloop

Alpacawandeling

Wil je met je team even ontsnappen aan de drukte? Dan is wandelen met alpaca’s een goed idee. Je zal al snel merken dat het een ontspannende activiteit is.

Na een kennismaking met onze kudde en een woordje uitleg, trekken we samen met de alpaca's de groene omgeving in. Er gaat minimaal 1 alpaca per vier personen mee. De wandeling loopt overwegend via bospaden.

Meer info over alpacawandeling

Hindernissenparcours

Ken je hindernissenparcours al?

Touwbruggen bouwen is een moeilijke opdracht en daarmee geschikt voor teams die van een uitdaging houden. De activiteit vereist samenwerking, inzicht, tactiek, communicatie, en vertrouwen. 

Onze begeleiders leren je verschillende knopen leggen en hoe je op een handige manier touwen kan opspannen. En dan is het aan jullie…  Slagen jullie er in om een heus hindernissenparcours te bouwen? Hoe pakken jullie het aan? Vertrouw je je teamleden voldoende om de oversteek te maken of vrees je toch voor natte voeten? 

Verleg je grenzen, ondersteun je collega’s, vertrouw op jezelf en elkaar en leg stap voor stap het parcours af. 

Nog niet uitdagend genoeg? Dan hebben wij nog een verrassing in petto! 

Meer info over hindernissenparcours

 

Teamparcours

Ken je teamparcours al?

Als je teamparcours zegt, dan zeg je samenwerking, communicatie, doorzettingsvermogen, creativiteit, inzicht en behendigheid. 

Verdeeld in groepen van 5 tot 10 personen nemen jullie het tegen elkaar op tijdens verschillende uitdagingen. Samenwerking is noodzakelijk om een opdracht tot een goed einde te brengen. 

Welk team slaagt er het beste in de individuele talenten samen te voegen tot een winnende combinatie? 

Meer info over teamparcours

Indoor curling

Ken je indoor curling al?

Indoor curling wordt gespeeld op een gladde mat in plaats van ijs. Maar geen paniek, ook zonder de befaamde borsteltjes blijft het een zeer leuk spel! Gedurende verschillende rondes die bestaan uit verschillende ENDS nemen de teams het tegen elkaar op. Elk team krijgt vier curlingstenen en schuift om beurt met een steen. Hoe dichter de steen bij de stip ligt, hoe meer punten deze worp waard is. Kan jouw team de curlingstenen van de tegenstander wegkaatsen en zo gaan voor de overwinning? 

Meer info over indoor curling

Teamdag op maat

Een teamdag op maat?

Merk je dat je team niet op één lijn zit en zou je dat graag willen veranderen? 

Wanneer je kiest voor teamdag op maat starten we met een kennismakingsgesprek waarin duidelijk wordt wat jullie vragen en noden zijn. Hiermee gaan we aan de slag om een programma op maat uit te werken. Doorheen de teamdag vertrekken we vanuit outdooractiviteiten die zorgvuldig zijn uitgekozen om dat wat leeft in de groep naar boven te brengen tijdens reflectiemomenten. We zetten in op ervaren en beleven en gaan samen op zoek naar nieuwe uitdagingen, gemeenschappelijke doelen en verbinding. 

Meer info over teamdag op maat